عضو کانون کامیاران رتبه سوم جشنواره دانش آموزی خوارزمی را کسب کرد

ساخت وبلاگ

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان کردستان،علیمرادی با اشاره به اینکه جشنواره خوارزمی به عنوان جشنواره ایده ها شناخته شده است، اظهار کرد: مهمترین فاکتور برای انتخاب برترین ها در این جشنواره، نو و خلاقانه بودن ایده ها است.
علیمرادی با اشاره به اینکه طرح او تحلیل گفتمان لالایی های کوردی بود، افزود: موضوع این طرح بررسی تعاملی میان لالایی ها، عناصر و ساختار فرهنگی جامعه (نگرشی بر لالایی های کردستان) متاثر از نظریات فرهنگی مارکس و به شیوه تحلیل گفتمانی فوکویی است.
این دانش آموز نخبه با اشاره به اینکه تلاشش در این مقاله بررسی گفتمان ها و گسل های گفتمانی موجود در لالایی های کوردی که در هر کدام تاریخ خاصی نهفته، است، تاکید کرد: رابطه تعاملی میان متن و فرا متن بر باز تولید فرایندهای اجتماعی شدن کودکان، رشد و تعالی فرهنگ عامه و تاثیری که بافت های اجتماعی بر مادارن به عنوان مولدین گفتمان داشتند از جمله مواردی که در این مقاله به آن پرداخت شده، است.
وی با بیان اینکه کاری که از قبل وجود داشته باشد و افراد دیگری روی آن کار کرده باشند برای این جشنواره قابل قبول نیست، یادآور شد: در هر کدام از بخش های جشنواره داوران متخصصی آن حوزه با بررسی دقیق کار حتی بررسی نمونه های خارجی از نو و خلاقانه بودن کار مطمئن می شوند.
علیمرادی در خصوص رتبه های یک و 2 این جشنواره در حوزه علوم اجتماعی و روانشناسی گفت: جشنواره امسال در این حوزه هنوز رتبه های اول و دوم را بدون بیان علت، معرفی نکرد.
وی با اشاره به اینکه مهمترین امتیاز این جشنواره عضویت در بنیاد نخبگان کشور است، اضافه کرد: از دیگر امتیازات جشنواره دادن تسهیلاتی ویژه براساس امتیازی که در بنیاد نخبگان به فرد داده می شود و جایزه نقدی که از طرف وزارت علوم پرداخت می شود.
این دانش آموز نخبه در خصوص کارهای که قبلا در این زمینه انجام داده است، گفت: چاپ مقاله در مجلات دانشگاه کردستان، کسب مقام اول در اولین جشنواره منطقه ای لالایی در حوزه پژوهش و کسب عنوان برتر بخش پژوهش های دانش آموزی در جشنوارهای آموزش و پروش از نتایج تلاش هایش در این زمینه بوده است.
وی جشنواره خوارزمی را از لحاظ علمی هم سطح با یک المپیاد بزرگ دانست و اظهار کرد: این جشنواره فیلترهای بسیار قدرتمند در سطح شهرستانی، استانی و چندین مرحله کشوری برای انتخاب یک طرح قرار داده که اجرای هر کدام از این مراحل بر عهد داوران مختصص حوزه های مختلف است.
علیمرادی با بیان اینکه این مقاله و پژوهش را در چند سال گذشته براساس علاقه شخصی برای خودش انجام داده بود، افزود: آشنا شدن وی از طریق مدرسه و دوستان با این جشنواره و تحقیق در خصوص سطح علمی جشنواره از عوامل ترقیب وی برای شرکت در این جشنواره بوده است.
این جوان موفق کامیارانی کمک و حمایت معنوی مسئولان شهرستان و استان را خوب دانست و گفت: با توجه به توانایی فرزندان این استان در زمینه های مختلف، تنها انتظارش از مسئولان شناسایی، حمایت و پرورش ایده های و طرح های بزرگی در تمامی نقاط استان است.
وی ادامه این راه را یکی از اهداف مهم و مورد علاقه زندگی خود دانست و تاکید کرد: این راه را بدلیل مسائل شخصی و اجتماعی موجود نمی توانم به صورت مستقیم و از راه دانشگاه ادامه دهم اما قطعا از راه غیر مستقیم روزی به تمام اهدافم، خواهم رسید.
علیمرادی به لالایی به عنوان اولین شیوه ادبیات زنانه جهان اشاره کرد و افزود: امیدوارم توانست باشم گامی هرچند کوچک در راستای زنده کردن و نگه داشتن این میراث گران بهای کورد برداشت باشم.
وی با تشکر از تمام کسانی که در این راه او را یاری کرده اند، گفت: پدر و مادرم با حمایت های بی ریغ شان بزرگترین عوامل موفقیت من در تمام عرصه های زندگیم بوده
اند.
جشنوراهٔ خوارزمی توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار می‌ شود که از سال 1366 به صورت بین‌المللی آغاز به کار کرد و سپس در سال 1368 با هدف جلب مشارکت دانش آموزان، بخش دانش‌ آموزی نیز به آن اضافه گردید و پس از آن با طی 10 سال فعالیت در حوزه بین‌المللی اولین دوره این جشنواره در قالب جشنواره جوان خوارزمی در سطح ملی با مشارکت وزرات آموزش و پرورش آغاز گردید.
جشنواره جوان خوارزمی مختص افراد زیر 30 سال است که تا کنون 19 دوره آن برگزار شده و متولی برگزاری بخش دانش آموزی این جشنواره در حال حاضر به عهده مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان وزرات آموزش و پرورش است؛ که با همکاری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار می‌ شود.
شهرستان کامیاران در گذشته نیز در این جشنواره موفق به کسب 2 عنوان اول و دوم این جشنواره توسط تیمور قادری فیلم ساز و داستان نویس مطرح این شهرستان(از اعضا کانون) در بخش ادبیات و داستان نویسی شده است.

عضو گیری بخش مکاتبه ای استان از کتابخانه ی سیارروستایی مریوان...
ما را در سایت عضو گیری بخش مکاتبه ای استان از کتابخانه ی سیارروستایی مریوان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : kanoonparvareshkurd بازدید : 171 تاريخ : پنجشنبه 14 دی 1396 ساعت: 0:43