جشن قصه گویی در مراکز کانون استان کردستان برگزار شد

ساخت وبلاگ
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان کردستان، ویژه برنامه ی "جشن قصه گویی " با حضور شصت نفر از اعضا ، پانزده قصه گوی کودک و نوجوان و بیست مادر و مربی قصه گو در مرکز شماره دو سقز برگزار شد  که در ابتدای این جشن کوثر الماسی مسئوول مرکز شماره دوسقز در سخنانی اهداف  برگزاری این جشن را بازگرداندن سنت قدیمی قصه‌گویی به خانواده‌ها و به ویژه والدین برشمرد و ابراز داشت: قصه گویی از بهترین روش های آموزش کودکان است که لذت بردن از قصه و کتاب را به آن ها می شناسد و به آنان فرصت کسب مهارت های اجتماعی، حل مسئله، گوش دادن فعال، تمرکز ، تقویت مهارت های کلامی و پرورش خلاقیت را عرضه می کند.

الماسی افزود:وقتی کودکان قصه می شنوند، بهتر گوش می دهند،از زبان محاوره ای یا نوشتاری قصه بیشترین لذت را می برند، آماده به کارگیری زبان در بازی ها و یادگیری هایشان می شوند و نسبت به آنچه می شنوند با ارائه پیشنهاد و طرح سئوال ، واکنش فعال نشان می دهند.

وی خاطر نشان ساخت: یکی از فواید قصه گویی برای کودکان و نوجوانان این است که کودکان با شنیدن قصه ، صداها و کلمات و مفاهیم را درک و کشف و تجربه می کنند و با آشنایی با کلمات جدید ، دایره لغات خود را گسترش می دهند ، همچنین از کلام برای شکل دادن و دسته بندی و روشن کردن افکار و نظریه ها و احساساتشان استفاده می کنند و به وضوح و با رسایی و تسلط و اعتماد به نفس صحبت می کنند و مهارت های مناسب گفتاری و شنیداری کسب می کنند و آن را در ارتباطات اجتماعی به کار می گیرند و تعامل بیشتر پیدا می کنند.

نوجوانان مرکز شماره 3 بهاران سنندج همراه با مربیان همراه بودند و دل به قصه هایشان سپردند خودشان  قصه گو شدند و برای همسالان خود قصه گفتند و روز تابستانی خودرا در جشن قصه دوباره جشن گرفتند برگزاری این جشن با حضور0 6 نفر از اعضاء کودک و نوجوان مرکز و با اجرای قصه گویی مربیان مرکز و همچنین چند نفر از اعضاء نوجوان دختر صورت گرفت .

 با شروع مراحل اولیه شرکت در جشنواره قصه گویی مرکز فرهنگی هنری قروه هم جشن قصه گویی را برگزار کرد در این روز آوای قصه گویی والدین و مادربزرگها و مربیان زینت بخش فضای مرکز شد . قصه گویان با قصه های روباه دم بریده ،خیال کرد من مرده ام ،قاضی خائن ،گردالی خیلی بد ،گل خنده گل اخم ،اولین گردش میمون کوچولو ، همسایه ی دیوار به دیوار  برای  اعضای کودکان و نوجوانان جشن قصه گویی را برگزار کردند.

مربیان مرکز فرهنگی هنری بیجار به منظور ترویج امر قصه گویی در میان خانواده ها و انتقال آموزه های اخلاقی و تعلیمی اقدام به برگزاری جشن قصه نمودند  این جشن با حضور اعضای کودک و نوجوان مرکز فرهنگی هنری بیجار برگزار شده و حمیده بشارتی مربی ادبی مرکز و سید یاسر هاشم زاده مربی مسئول قصه گویی کردند.

  جشن قصه گویی با حضور 130 نفر از اعضا و والدین ، مربیان قصه گوی مرکز ، مادربزرگها ، مادران ، معلمان و نوجوانان  قصه گو و نماینده ادارات فرهنگی " کتابخانه عمومی ،آموزش و پرورش و شورای شهر و ..."  در مرکز شماره یک سقز برگزار گردید . 

 مسئول مرکز شماره یک سقز  در ابتدای این جشن با بیان این نکته که هدف از اجرای این برنامه توسعه و ترویج فرهنگ قصه گویی و ایجاد زمینه ی لازم جهت تبادل تجربیات بین مربیان و والدین و آشنایی هر چه بیشتر اعضا و والدین با مقوله قصه گویی و نقش آن در انتقال فرهنگ و آداب و رسوم اصیل  ایرانی -اسلامی می باشد حاضرین را به شنیدن قصه های مربیان و اعضا ومادران و مادر بزرگها که نقالان راستین حکایات و ادبیات شفاهی این مرز و  بوم هستند دعوت نمود .

 از برنامه های اجرایی این جشن میتوان پخش نماهنگی از فعالیتهای اعضا در مرکز، قصه گویی مربیان مرکز، اجرای سرود، نمایش سیاه چمانه با لباس محلی توسط اعضا ، قصه گویی سه نفر از اعضای نوجوان ، اجرای دکلمه مادربزرگ قصه گو توسط یکی از اعضای کودک ، دف نوازی و مولودی خوانی داستان زندگی حضرت محمد (ص)،قصه گویی سه نفر از مادران اعضا و مادربزرگها ، اجرای نمایش روباه دم بریده توسط اعضا، اجرای همخوانی و تنبک نوازی آهنگ خونه مادر بزرگه توسط اعضای نوجوان دختر ، قرائت آثار ادبی توسط دو نفر از اعضا ، پذیرایی از حضار با شیرینی و اجرای مسابقه هندوانه خوری  اشاره نمود که در پایان این جشن از چهار نفر قصه گوی برتر و  برندگان مسابقه  با اهدای جوایز تقدیر بعمل آمد .

مرکز بانه نیز این روزها پیذاری قصه گویان در جشن قصه گویی مرکز بود  در این روز مسئول مرکز در مورد اهمیت قصه گویی برای اعضا سخن گفت و به این مهم که این روزها با توجه به مشکلات عدیده و فشارهایی که والدین در زندگی متحمل می شوند به ندرت می توانند برای کودکان خود قصه بخوانند. کمبود اوقات فراغت، وجود تکنولوژی های جدید پیچیدگی ها و مشکلات عدیده ای که خانواده ها با آن دست و پنجه نرم می کنند باعث شده که تقریبا هنر قصه خوانی در این میان از دست برود اشاره نمودند

مرکز فرهنگی هنری دیواندره هم با حضور 150 نفر از اعضا دختر و پسر مرکز و مادران و با اجرای 15 قصه توسط مربیان و اعضا جشن قصه گویی را برگزار کردند .

جشن قصه گویی با شرکت اعضای ثابت و فعال با هدف تاثیرات مثبت قصه و ترویج فرهنگ قصه گویی در مرکز فرهنگی هنری شماره 2 بانه نیز برگزار شد.

 در تاریخ های 19 و 21 مرداد نیز جشن قصه گویی در مرکز یاسوکند  با حضور اعضا و مربیان برگزارشد.

جشن قصه گویی در مرکز شماره دو مریوان با قصه گویی اعضا و مربیان و با سرود کانون در قالب پانتومیم شروع و با نمایش خلاق توسط اعضا به اتمام رسید .

اعضا و مربیان مرکز فرهنگی دهگلان قصه های خود را برای دیگر دوستان خود قصه گویی کردند .

برگزاری جشن قصه گویی با شرکت مربیان فرهنگی و اعضاء فعال و علاقه مند مرکز شماره 4 سنندج در هقته ی  جشن قصه برگزار شد . در این روز قصه های اجرا شده برگرفته از کتابهای کانون و قصه هایی که خود اعضاء از قصه های تعریف شده از والدینشان به یاد داشتند قصه گویی شد.

عضو گیری بخش مکاتبه ای استان از کتابخانه ی سیارروستایی مریوان...
ما را در سایت عضو گیری بخش مکاتبه ای استان از کتابخانه ی سیارروستایی مریوان دنبال می کنید

برچسب : گویی,مراکز,کانون,استان,کردستان,برگزار, نویسنده : kanoonparvareshkurd بازدید : 175 تاريخ : جمعه 3 شهريور 1396 ساعت: 2:01